Prodej vinného sklepa 61 m², Bzenec

1 290 000 Kč

Nemovitosti nabízí

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi vinný sklep ve městě Bzenec, nedaleko Hodonína. Máte rádi víno a toužíte po vlastním prostoru, kde byste mohli svou vášeň prozkoumávat a sdílet s ostatními? Představujeme vám naši perlu - vinný sklep v malebném Bzenci, který je připraven stát se vaším novým útočištěm plným lahodných hroznů a nezapomenutelných zážitků.
S podzemní plochou 51 m2 a nadzemní částí 10 m2 nabízí tento sklep dostatek prostoru pro ukládání vašeho oblíbeného vína a pro hostování degustačních večerů. Pohodlí zajišťuje nová elektřina a průtokový ohřívač vody. Kuchyňka je připravena na přípravu malých občerstvení a dobroty k vašemu vínu.
Největší kouzlo tohoto sklepa však spočívá v jeho atmosféře. Krbová kamna dodávají prostoru to pravé vinařské kouzlo a posezení je navrženo tak, aby podporovalo zábavu a degustaci.
Chcete se ponořit do světa vín? Pak je tento sklep v Bzenci ideální volbou. Představte si, jak ochutnáváte nové odrůdy ve svém vlastním sklepě, obklopeni přáteli a rodinou.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a vstupte do světa, kde se víno stává nejen nápojem, ale zážitkem. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte psát svůj vlastní vinařský příběh.

Bzenec je město v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji, 9 km severozápadně od Veselí nad Moravou a 12 km jihovýchodně od Kyjova. Žije zde přibližně 4 600 obyvatel.

PENB nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G.
S financováním Vám rádi pomůžeme, pro více informací kontaktujte realitního makléře.

Základní údaje

Dopravní spojení Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti V4217BC010
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 61 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist